Topptur i øyriket Karlsøy

Dra på topptur i øyriket Karlsøy

Hav og Fjell får ofte besøk av gjester som ønsker å utforske fjellene i øyriket Karlsøy. En av de flotteste toppturene finner du i Ringvassalpene – like ovenfor vårt anlegg på Ytre Bjørnskar. Her kan du teste nedfarten fra Bjørnskartinden med utsikt ut mot storhavet og inn mot Tromsø, eller prøve deg på de populære turene i fjellmassivet Nordre Soltindan og Åbordstinden. Litt lengre sør kan du også gi Skalletind og Nordefjell et besøk. De fineste fjellene i Karlsøy ligger rett ved Hav og Fjell og venter på deg.

Om du ønsker å se andre deler av øyriket, frakter vi gjerne deg og ditt turfølge med båt eller buss til ditt drømmefjell - og fyrer opp badstuen og Jacuzzien til dere er tilbake på campen. Vil du ha en erfaren fjellguide med på turen hjelper vi deg med å avtale dette.

Øyriket Karlsøy byr ofte på puddersnø i mars og april, og vårsnø til langt ut i mai måned.

Kampanje - Våren 2021

Våren 2021 har følgende tilbud til deg som ønsker å dra på topptur og nyte de flotte fasilitetene på campen:

  • Fjellguide for din gruppe: 5000 kroner per dag.
  • Leie av Jacuzzi og badstue: 1400 kroner.
  • Transport med buss eller båt inntil 7 personer: 2500 kroner.
  • Middag med dessert, kaffe/te i vår restaurant 550 kroner per person (minimum 6 stk. i restauranten)
  • Bar med alle rettigheter

Prisliste sjøhus våren 2021 - gjelder t.o.m. 30.06.21

Alle priser er inklusive sengetøy, håndklær, sluttvask og mva.
Sjøhusene passer for personer, familier og grupper opp til 7 personer. Gratis for barn opp til 16 år.

Sjøhusene

Alle våre sjøhus er tilrettelagt for selvhusholdning. Her finner du det utstyret du har behov for om du vil tilberede alle eller enkelte måltider selv. Alle sjøhusene har kjøleskap, fryseboks, komfyr med stekeovn, gryter, kopper og kar. I hvert sjøhus er det 7 sengeplasser fordelt på to etasjer og god lagringsplass til skiutstyr. Det er tilgang til internett og fjernsyn i alle sjøhus.

Fjellguide

Hav og Fjell er behjelpelig med å formidle kontakt med de erfarne fjellguidene vi samarbeider med. Fjellguidene tar deg med til de fineste fjellene i øyriket og bidrar til å gjøre din topptur så trygg som mulig.

Jacuzzi og badstu

Mens du er på tur fyrer vi opp badstuen og holder Jacuzzien varm, slik at du raskt kan oppsummere turen med vennene dine etter hjemkomst. Hav og Fjell har bar med alle rettigheter.

Middag

Spiser du middag på Hav og Fjell vil du trolig huske det resten av livet! I vår restaurant serverer vi middag og dessert basert på våre fremste, lokale råvarer. Også vinen er god, men den har reist litt lengre for å komme til oss. Vi serverer middag fra minimum 6 og opp til 12 gjester. Vår restaurant er kun åpen ved forhåndsbestilling. Hvis vi får bestilling fra flere grupper, kan du bestille bord selv om du er alene.

Vi tar smittevernreglene på alvor. Ifølge nye koronarestriksjoner må vi senke antall gjester i restauranten for å overholde en avstand på 2 meter mellom hver kohort. Vær derfor tidlig ute med din bestilling.

Transport

Vi frakter deg til fjellet med buss eller i en av våre båter. Kommer du sjøveien kan du ta på deg skiene i fjæra og gå rett til toppen. Når du er nede igjen er vi klar til å ta deg med hjem igjen.

Utstyr

Om du skal på topptur må du ha med ditt eget ski- og sikkerhetsutstyr til turen. Husk å ta med sekk til matpakken, termos og varme klær.

Bestill tur

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Designed by Horn Media 2018