Isfiske med Guide Gunnar

Nå kan du dra på isfiske på Ringvassøya med Guide Gunnar, kjent fra tv-serien «Jakten på Nordlyset» på TV-Norge. Guide Gunnar kjenner flere av de over 500 fiskevannene som finnes på Ringvassøya bedre enn sin egen bukselomme. Det gir deg mulighet til å fange røyer og ørret du sjelden ser maken til. Kjenn ørreten nappe, stek fisk på bålet, kos deg med bålkaffe og nyt solen på fjellet i det vakre øyriket Karlsøy.

Guide Gunnar plukker deg opp på Hav og Fjell og tar deg og ditt følge med til de beste fiskevannene på Ringvassøya. Han låner deg fiskeutstyr og agn, serverer varm drikke og snacks på fjellet og tar deg med tilbake til campen - full av gode historier som du kan dele med venner og kjente. Mens du er på tur fyrer vi opp badstuen og holder Jacuzzien varm, slik at du raskt kan oppsummere turen med vennene dine etter hjemkomst. Hav og Fjell har bar med alle rettigheter.

De mer enn 500 fiskevannene på Ringvassøya byr på stor røye og ørret - og utrolig vakker natur!

Kampanje - Våren 2021

Våren 2021 har følgende tilbud til deg som ønsker å dra på isfiske og nyte de flotte fasilitetene på campen:

  • Isfiske med Guide Gunnar: 1250 kroner/pers. Minimum 2 personer. Maks pris 5500 kroner for gruppe inntil 7 personer.
  • Leie av Jacuzzi og vedfyrt badstue: 1400 kroner  
  • Lei båt av type Arvor 230 for kun 2000 kroner/dag + drivstoff. Båten er registrert for 6 personer. Vi leier også ut flytedress og fiskeutstyr.
  • Middag med dessert og kaffe/te i vår restaurant 550 kroner per person.
  • Bar med alle rettigheter.

Prisliste sjøhus våren 2021 - tilbudet varer t.o.m. 30.06.21

Alle priser er inklusive sengetøy, håndklær, sluttvask og mva.
Sjøhusene passer for personer, familier og grupper opp til 7 personer. Gratis for barn opp til 16 år.

Sjøhusene

Alle våre sjøhus er tilrettelagt for selvhusholdning. Her finner du det utstyret du har behov for om du vil tilberede alle eller enkelte måltider selv. Alle sjøhusene har kjøleskap, fryseboks, komfyr med stekeovn, gryter, kopper og kar. I hvert sjøhus er det 7 sengeplasser fordelt på to etasjer og god lagringsplass til skiutstyr og klær. Det er tilgang til internett og fjernsyn i alle sjøhus.

Utendørs velvære med Jacuzzi og vedfyrt badstue

Mens du er på tur fyrer vi opp badstuen og holder Jacuzzien varm, slik at du raskt kan oppsummere turen med vennene dine etter hjemkomst. Hav og Fjell har bar med alle rettigheter.

Middag

Spiser du middag på Hav og Fjell vil du trolig huske det resten av livet! I vår restaurant serverer vi middag og dessert basert på våre fremste, lokale råvarer. Også vinen er god, men den har reist litt lengre for å komme til oss. Vi serverer middag fra minimum 6 og opp til 12 gjester. Vår restaurant er kun åpen ved forhåndsbestilling. Hvis vi får bestilling fra flere grupper, kan du bestille bord selv om du er alene.

Vi tar smittevernreglene på alvor. Ifølge nye koronarestriksjoner må vi senke antall gjester i restauranten for å overholde en avstand på 2 meter mellom hver kohort. Vær derfor tidlig ute med din bestilling.

Utstyr

Om du skal på isfiske må du ha med varme klær og ditt eget skiutstyr. Om du vil benytte truger er dette inkludert i prisen. Husk å ta med sekk til matpakken og varme klær.

Transport

Hav og Fjell tilbyr transport til og fra flyplassen eller sentrum av Tromsø. Kontakt oss om du har behov for transport i forbindelse med ditt opphold.

Bestill tur

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Designed by Horn Media 2018