Familiehelg i sjøhus

Lei båt og ta med familien på en langhelg i sjøhus

Hav og Fjell ligger vakkert plassert ved sjøen i Langsundet , kun 40 minutters kjøring fra Tromsø. Her kan du leie båt og ta med familien ut for å fiske eller utforske den spennende naturen øyriket Karlsøy byr på. Vi har alt du trenger for å nyte fine dager på og ved sjøen. Våre sjøhus har sengeplass til 7 personer og er tilrettelagt slik at du kan lage din egen mat. Det er også mulig å spise i vår restaurant om du ønsker det. I sjøhusene er det tilgang til trådløst internett, fjernsyn og en nydelig utsikt til sjøen. Om du ønsker et bad, fyrer vi opp badstuen og klargjør vår Jacuzzi, slik at hele familien kan nyte det varme vannet sammen.

Ta kontakt for et godt tilbud.

Kampanje - Vår 2021

Våren 2021 har vi følgende tilbud på overnatting, bespisning og leie av båt: 

  • Familiepris sjøhus: 3000 kroner for 2 overnattinger. Gjelder 2 voksne og barn u/16. Se komplett prisliste.
  • Leie av båt type Arvor 230: Kun 2000 kroner/dag + drivstoff. Båten er registrert for 6 personer. Vi leier også ut flytedress og fiskeutstyr.
  • Middag med dessert og kaffe/te i vår restaurant: 550 kroner per person (minimum 6 stk. i restauranten)
  • Leie av Jacuzzi og vedfyrt badstue: 1400 kroner

Prisliste sjøhus våren 2021 - tilbudet varer t.o.m. 30.06.21

Alle priser er inklusive sengetøy, håndklær, sluttvask og mva.
Sjøhusene passer for personer, familier og grupper opp til 7 personer.
Gratis for barn opp til 16 år.

Sjøhusene

Alle våre sjøhus er tilrettelagt for selvhusholdning. Her finner du det utstyret du har behov for om du vil tilberede alle eller enkelte måltider selv. Alle sjøhusene har kjøleskap, fryseboks, komfyr med stekeovn, gryter, kopper og kar. I hvert sjøhus er det 7 sengeplasser fordelt på to etasjer og god lagringsplass til skiutstyr og klær. Det er tilgang til internett og fjernsyn i alle sjøhus.

Utendørs velvære med Jacuzzi og vedfyrt badstue

Mens du er på tur fyrer vi opp badstuen og holder Jacuzzien varm, slik at du raskt kan oppsummere turen med vennene dine etter hjemkomst. Hav og Fjell har bar med alle rettigheter.

Middag

Spiser du middag på Hav og Fjell vil du trolig huske det resten av livet! I vår restaurant serverer vi middag og dessert basert på våre fremste, lokale råvarer. Også vinen er god, men den har reist litt lengre for å komme til oss. Vi serverer middag fra minimum 6 og opp til 12 gjester. Vår restaurant er kun åpen ved forhåndsbestilling. Hvis vi får bestilling fra flere grupper, kan du bestille bord selv om du er alene.

Vi tar smittevernreglene på alvor. Ifølge nye koronarestriksjoner må vi senke antall gjester i restauranten for å overholde en avstand på 2 meter mellom hver kohort. Vær derfor tidlig ute med din bestilling.

Leie av båt

Hav og Fjell ligger vakker plassert i Langsundet som skiller Ringvassøya og Reinøya. Det vakre sundet og områdene i nærområdet innbyr til flotte fisketurer eller oppdagelseturer med båt. Vi har flere båter for utleie og gode fasiliteter for å sløye og ta vare på den fisken dere får på kroken, slik at den kan fryses eller tilberedes samme kveld. Våren 2021 har vi et et spesialtilbud på utleie av båt til 2000 kroner per dag + drivstoff. Tilbudet varer t.o.m. 30.06.21. Våre båter er sertifisert til 6 passasjerer. Vi leier også ut flytedresser og fiskeutstyr.

Transport

Hav og Fjell tilbyr transport til og fra flyplassen eller sentrum av Tromsø. Kontakt oss om du har behov for transport i forbindelse med ditt opphold.

Bestill tur

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Designed by Horn Media 2018